Hvem er vi

CoreBalance er startet i 2013 og drives af Marianne, som har været fysioterapeut i 19 år, og har arbejdet indenfor mange forskellige områder af fysioterapien. Sideløbende med fysioterapien har Marianne uddannet sig indenfor forskellige former for træning, herunder Pilates, Pilates-Rehab, træning på de store bolde og træning med de små bolde (Redondo-bolde), Pulsing Pilates® Barre, Pilates Reformer uddannelse fra Balanced Body, Åndedræt, Fascia-træning samt Yin Yoga.

Med CoreBalance har jeg skabt et personligt træningsstudio med sjæl, hvor det er rart at være og med fokus på funktionel og effektiv træning. Mit fokus er overordnet den enkeltes velvære. Missionen med CoreBalance er at tilbyde træning, som nedsætter smerter og gener, som nedsætter behovet for smertestillende medicin og som nedsætter behovet for passiv behandling. Min baggrund som fysioterapeut gør mig i stand til, at tilrettelægge træningen effektivt, og samtidig under hensyntagen til eventuelle skavanker. Med Reformeren har jeg fundet et træningsredskab, som kan det hele og hvor muligheden for variation er uendelig! Jeg elsker at undervise, og studioet er min baby nr. 3.

Marianne Grønbæk

Instruktør og ejer

Nana Nørby

Instruktør

Jeg er 45 år og bor i Beder med min mand og to børn. Jeg underviser til daglig på en folkeskole i Odder. Jeg har bl.a. linjefag i idræt. Jeg er uddannet i Pilates på gulv fra DGI, og i Pilates på reformer fra Balanced Body, og er desuden ved at tage uddannelse i Yoga også i DGI. Jeg har undervist i Pilates på reformeren i CoreBalance, siden åbningen i september 2013. Jeg sørger altid for at komme hele kroppen igennem, og det er min hensigt at udfordre alle, der kommer på mine hold. Samtidig er det vigtig for mig at komme omkring den enkelte og tage hensyn til eventuelle skavanker. Jeg nyder at undervise i CoreBalance, og går altid glad på arbejde.

Emily Smith

Instruktør

Jeg har boet i Aahus med min mand siden 2015, vi er vilde med byen, og elsker muligheden for at rejse rundt og se Europa. Jeg begyndte at undervise i Pilates i 2012 i Chicago, efter jeg blev forelsket i Pilates i 2010. I Pilates fandt jeg en form for ”meditation i bevægelse”. Jeg er altid på jagt efter at lære mere om kroppen og funktionel træning. I mine timer fokuserer jeg på at skabe mindful bevægelse, effektiv vejrtrækning og integration af hele kroppen. Jeg håber at du på mine timer vil opleve en god og effektiv træning, og forlade træningen glad og afslappet.

Maria Gam Andersen

Instruktør

Jeg er 33 år gammel og uddannet fysioterapeut i 2013. Jeg blev introduceret til Pilates første gang i 2003 under min danseuddannelse i Leeds. Efterfølgende har jeg trænet Pilates som et supplement til min egen træning. Jeg er uddannet STOTT Pilates underviser hos Michael Christensen i Aarhus og har undervist i forskellige niveauer. Det er en træningsform, der har fokus på kropsforståelse og åndedrættet. Der er mange små detaljer, hvilket gør, at det aldrig bliver kedeligt for mig at træne eller undervise i. Jeg går meget op i de små detalje og kroppens position under udførelsen af øvelser. Jeg kan godt lide små sekvenser med koordinering, så lidt 'hjernegymnastik' kommer man ikke udenom, hvis man kommer til mine timer.

Phine Kjær Wiborg

Instruktør

Jeg har igennem de sidste 12 år undersøgt mange former for yoga og fundet ud af, at det for mig er vigtigt at krop og sind hænger sammen. Yoga skal være med til at skabe denne balance, hvilket er målsætningen i mine timer. Min form for undervisning har fokus på at skabe ro i sindet og med ro i sindet kan vi være fuldstændig målrettet til at skabe kropslige fysiske resultater. I min undervisning viser jeg minimalt, og fokuserer i stedet på at instruere og assistere verbalt og fysisk. Jeg er uddannet Yogalærer i Indien af The Yoga People (200 timer).

Joan Morberg

Instruktør

Jeg arbejder til dagligt som konsulent hos Intenz, hvor jeg underviser i ledelse, selvledelse og virksomhedskultur. Og så bor jeg lige rundt om hjørnet, kun 5 minutter fra Core Balance sammen med min kæreste og min søn på 6 år:-)

For 20 år siden opdagede jeg yoga og blev med det samme forelsket i den balance yogaen skaber mellem krop og sind. Jeg oplevede en mærkbar indre ro og så bliver jeg altid glad og i godt humør af at lave yoga. Senere har yogaen været et vigtigt middel for mig til at smertelindre et piskesmæld og en mindre diskusprolaps i ryggen. Vores sindstilstand påvirker i høj grad også vores krop og har vi det fysisk dårligt er der ofte en sammenhæng til sindet. Mange af os har gamle eller nye skader og jeg har på egen krop mærket hvordan balancen i at finde den rette mængde af bevægelse, træning og belastning kan være svær at finde. Yogaen har hjulpet mig til at finde balancen. Både mellem krop og sind, men også med de fysiske skavanker og langt de fleste dage i dag er jeg tæt på smertefri.

I min yogaundervisning er det vigtigt at tage hensyn til hvad kroppen kan være med til. Og samtidig sikre at stillingerne bliver udført på en sund måde for kroppen. Man behøver bestemt ikke at kunne slå knude på sig selv, for at kunne praktisere yoga. Det kan jeg i hvert fald ikke:) Jeg er uddannet som yogainstruktør hos DGI.

Du kan finde vores studio her: