Personlig træning

CoreBalance tilbyder også ene-timer og duo-timer.

Du har mulighed for at få en eller flere enetimer, hvor der tilrettelægges et helt personligt træningsprogram til dig, i programmet tages der selvfølgelig udgangspunkt i dine ønsker, dit mål med træningen samt evt. skavanker, der skal tages hensyn til eller som skal genoptrænes.

I træningen indgår der flere forskellige redskaber – Reformeren, TRX-Suspension (en slags træningssele), foamroller (super balance træning), Redondo-bold (lille træningsbold) og den store træningsbold. Så mulighederne er mange.

Udover meget specifik og effektiv træning, så får du en indpisker med i pakken, du får en personlig træner, som står lige ved siden af dig hele tiden – som opmuntrer, skubber, motiverer, presser og korrigerer – med andre ord – én der vil dig det bedste og sikrer at du får maximalt ud af din træning.

En anden mulighed er DUO-træning – så kan du dele timen med en ven, veninde, kollega, kæreste, ægtefælle eller hvem det måtte være. Så bliver programmet lavet, så begge får noget ud af det – men I laver det samme program.

Priser:

Ene-time: 800 kr.

Hvis du vil høre mere om Personlig træning og/eller købe personlig træning, så kontakt Marianne og lav en aftale – tlf. 2928 8330.