Priser

Hvis du endnu ikke har prøvet Reformer træning hos CoreBalance, så har du mulighed for at få din første times træning gratis. Kontakt Marianne for mere information enten på tlf. 29288330 eller på e-mail mg@corebalance.dk.

Priser:

1 klip – 135 kr.
3 x introklip – 250 kr. (kan kun købes én gang, og kan kun købes i studioet). Gyldighed: 1 måned fra købsdato.
5 klip – 650 kr. Gyldighed: 5 måneder fra købsdato.
10 klip – 1200 kr. Gyldighed: 5 måneder fra købsdato.
20 klip – 2200 kr. Gyldighed: 10 måneder fra købsdato.
30 klip – 3000 kr. Gyldighed: 10 måneder fra købsdato.

14-dages booster med 7 klip – 595 kr. (85 kr. pr. gang) OBS. Skal bruges på 14 dage
30-dages booster med 14 klip – 1095 kr. (78 kr. pr. gang) OBS. skal bruges på 30 dage

Salg af klippekort:

Vi sælger klippekort til træning, du kan bruge klippekortet til alle vores hold.

Du køber at klippekort ved at trykke på Book tid i toppen af siden, dernæst opretter du en profil i bookingsystemet. I bookingsystemet kan du købe klippekort og betale med kort og så kan du selvfølgelig se alle aktuelle hold, og booke tid til træning. Vi tager også MobilePay på nr. 39592 (firma).

Salg af enetimer:

1 x enetime med Marianne – 800 kr.

1 x enetime med Maria - 700 kr.

Sygeforsikringen “danmark”

CoreBalance har indgået en aftale med Sygeforsikringen “danmark”. Hvis du er aktivt medlem af “danmark” kan du måske få glæde af denne aftale. Hvis du har brug for træning, fordi du har en midlertidig eller kronisk skade/skavank, så kan du deltage i holdtræningen hos CoreBalance og få tilskud til træningen fra “danmark”. Det kræver blot at instruktøren er uddannet fysioterapeut og det er Marianne, Maria og Karin. “danmark” yder 50 % i tilskud pr. træningsgang, dog max. 59 kr. pr. gang. Dvs. hvis du har købt 20 klip for 2000 kr., så koster det 100 kr. pr. gang og så giver “danmark” dig de 50 kr. tilbage. CoreBalance indberetter direkte til “danmark”, og så overfører de tilskuddet direkte til dig. Du køber altså klippekort på helt almindelig vis og får så efterfølgende refunderet noget af prisen. Er du i tvivl, så skriv til Marianne på mg@corebalance.dk.

Handelsbetingelser:

Vilkår/betingelser: Klippekort udstedes af CoreBalance til brug i CoreBalance. Klippekort kan bruges som betalingsmiddel for holdbookinger.
Betalingstyper: Det er muligt at benytte Dankort. Alle priser er angivet i DKK.

Gyldighed: Klippekort er gyldigt fra købsdato, og gælder i 1, 5 eller 10 måneder alt efter antal klip.

Levering: Klippekort leveres direkte på din brugerprofil i bookingsystemet. Klippekort sendes også pr. mail umiddelbart efter registreret betaling. Klippekort og ordrebekræftelse fremsendes i 2 separate emails.

Fortrydelsesret: Fortryder du købet af et klippekort, kan det returneres til CoreBalance indenfor 14 dage. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor køber modtager varen. Varen skal returneres til os i samme stand som ved modtagelsen. Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret kontakt da:
CoreBalance, tlf. +45 29 28 83 30, mail: mg@corebalance.dk